7 Keer op rij is het HER Opleidingen & Advies bv uit Amersfoort gelukt om gekozen te worden tot Beste Opleider van Nederland. Vanaf 2013 hebben wij het elk jaar voor elkaar gekregen om genomineerd en uitgeroepen te worden tot de beste te zijn in 2019. In de categorieën Arbo & Veiligheid, Inkoop & Logistiek en Productie Bouw & Techniek werd HER Opleidingen verkozen tot winnaar van Nederland.  

Amersfoort – 10 januari 2020 Op vrijdagavond 9 januari 2020 werden in Postilion Hotels in Bunnik voor het 7e jaar de awards uitgereikt voor ‘Beste Opleider van Nederland 2019`.  Opleidingsaanbieder Springest organiseerde samen met partner Postillion Hotels deze verkiezing. In totaal hebben ruim dan 20.000 deelnemers bij ruim 7.000 verschillende opleiders, door middel van een review, laten weten wat ze van de verschillende opleidingen en trainers vonden. Springest heeft inmiddels meer dan 100.000 ervaringen verzameld van oud-cursisten van duizenden opleiders in Nederland in de afgelopen 7 jaar.

Beste van Nederland 2019

Van alle opleiders in Nederland hebben wij de hoofdprijs gewonnen en mogen wij ons een heel jaar lang de Beste Opleider van Nederland noemen. Meer dan 7000 opleiders doen jaarlijks mee met deze verkiezing.

De winnaar van de Beste opleider wordt bepaald op basis van ontvangen reviews van cursisten. Tijdens onze trainingen hebben wij cursisten gevraagd hun ervaring te delen, daaruit mocht HER Opleidingen de hoogste score van alle opleiders ontvangen in de verschillende categorieën opleidingen. HER Opleidingen was genomineerd in drie categorieën opleidingen en is drie maal tot winnaar verkozen in de categorieën.

Oscar & Jacqueline Ebbeling zijn bijzonder trots op het team. ‘”Wij hebben een hecht team, en dit is nog steeds een waardevolle erkenning voor onze inzet in het afgelopen jaar. Ons streven blijft om de kwaliteit van onze trainingen hoog te houden en meer aandacht te krijgen voor de Veiligheid op de werkvloer. Voor het komende jaar zullen wij ons blijven inzetten om de bewustwording naar een groter podium te brengen en de veiligheid op de werkvloer te continueren of verbeteren.

De cursisten van HER Opleidingen beoordeelde de trainingen in de categorie Inkoop & Logistieken Productie Bouw & Techniek met een gemiddeld cijfer van een 9,3. In de categorie Arbo & Veiligheid kreeg HER Opleidingen zelfs een waardering met een gemiddeld cijfer van 9,4.

Wij willen alle cursisten en relaties die op ons hebben gestemd hartelijk bedanken en zijn uiteraard enorm trots op dit resultaat!