Het Veiligheidsinstituut neemt alle activiteiten van Company Safety per direct over.

Het Veiligheidsinstituut (VI) is een veelzijdig instituut die haar klanten ontzorgt op het gebied van veiligheid. U moet hierbij denken aan een landelijk aanbod van onder andere BHV, EHBO, ALS, Hoofd BHV opleidingen maar ook bent u bij het Veiligheidsinstituut op het juiste adres als u uw organisatie wilt voorzien van BHV middelen zoals een brandblusser of adviesdiensten. Company Safety sluit mooi aan op de dienstverlening van VI! De gewaardeerde relaties van Company Safety kunnen er vanuit gaan dat de dienstverlening 1 op 1 voortgezet kan worden of zelfs uitgebreid door een gesprek aan te gaan met een van onze veiligheidsadviseurs.

Company Safety

Is opgericht door Hans Heeren en Marny Ester. Company Safety bv richte zich op veiligheidstrainingen zoals BHV/EHBO/Gasmeten en Buitenwachten. Zowel Marny als Hans zijn erg betrokken bij Veiligheid en zullen dan ook doorgaan met lesgeven in een afgeslankte vorm. Het Veiligheidsinstituut zal beide ook inhuren voor het geven van cursussen.

Het Veiligheidsinstituut

Het Veiligheidsinstituut biedt een uitgebreid programma van veiligheidsopleidingen, variërend van bedrijfshulpverlening (BHV), tot aan Immediate Life Support (ILS). Onze relaties krijgen een (kosteloze) inlog van het klanten portaal op deze manier kan de Hoofd BHV of diegene die verantwoordelijk voor de BHV organisatie zijn BHV organisatie monitoren maar ook sturing geven. In dit systeem kunnen cursisten ingeschreven worden, verloopdata ingezien worden, maar ook diploma’s downloaden of management informatie 24 / 7 generen. In het portaal komt u binnen op een dashboard, waarin u in 1 oogopslag de belangrijkste zaken ziet. Dit kunt u ook bekijken via deze video. Het veiligheidsinstituut beschikt over een spiksplinternieuw trainingscentrum in Zoetermeer waar we graag de cursisten van Company Safety ontvangen.

Feedback