Het Veiligheidsinstituut en Corona

Home » Corona

Bij het Veiligheidsinstituut staat veiligheid voorop. Niet alleen in onze lesstof, maar ook in het volgen van een cursus.

Tijdens de periode met maatregelen rondom de COVID, hebben we er continue voor gezorgd dat we de veiligheid konden borgen.

Dat doen we uiteraard nog steeds! Zo ventileren we nog steeds onze lokalen extra goed, maken we nog steeds lunchpakketten per persoon in plaats van een buffet en blijven er mondkapjes en desinfectans beschikbaar.

We vinden het belangrijk dat jij je veilig voelt tijdens het volgen van de cursus!

Heb je gedurende de dag een onprettig gevoel of andere gedachten? Praat er gerust over met de instructeur.

Heb je achteraf nog ideeën, suggesties of vragen? Stuur ons gerust een e-mail op cursus@veiligheidsinstituut.nl.

Nieuwe cursus plannen?

Wij adviseren u direct weer te doen. Zo voorkomt u teleurstelling. Wij verwachten dat door de afgelopen periode met een intelligente lockdown er een enorme druk op de planning komt te staan.

Tijdens de zomermaanden zijn er extra trainingsmogelijkheden.

Zodat we al onze cursisten kunnen bedienen, maar nog belangrijker dat de certificeringen niet verlopen. Plan daarom tijdig uw cursus zodat u de veiligheid borgt binnen uw organisatie en omdat u nu nog verzekerd ben van een cursus op de datum die u het beste schikt!

Trainen in de avond of het weekend?

Omdat vanaf 15 augustus tot en met december is de drukste periode van ons cursus jaar en door de vele verplaatsingen kunt u er vanuit gaan dat deze periode dit jaar nog drukker wordt. Omdat wij iedereen de mogelijkheid willen bieden om opgeleid te blijven bieden wij in Q 2 & 3 ook de avonden en weekenden aan om te kunnen trainen. Heeft u interesse? Ons relatiebeheer team helpt u verder! 

Heeft u nog vragen?
Neem gerust contact met ons op.

088 71 10 200
info@veiligheidsinstituut.nl