Logistiek

Home » Opleidingen » Logistiek-cursussen

Het Veiligheidsinstituut bedient haar klanten breed!  

In de transport & logistiek is een groeiende behoefte aan scholing. Gekwalificeerd personeel maakt  je organisatie tenslotte slagvaardiger. Dat moet goed voelen! Het organiseren en uitvoeren van een passend opleidingsbeleid is daarbij cruciaal.  Wij adviseren je daarin graag, Samen zorgen Her-en HEFGRA opleidingen onderdeel van het Veiligheidsinstituut voor de specialisatie in de logistiek.   

HER- en HEFGRA opleidingen in het kort
Al vanaf 2013 mag HER Opleidingen zich de beste opleider van Nederland noemen, HEFGRA opleidingen is al vanaf 2000 door zijn hoog opleidingsniveau toonaangevende in de logistiek.

Beide zijn ambitieus en gespecialiseerd in onder andere de transport en logistiek. 2 pareltjes in de markt, vernieuwend met een concurrerende aanpak. Door onder andere het aanbod van gecombineerde-, (korte) competentie– en vooral praktijkgerichte cursussen.

Bekijk logistiek

Onderscheidend:
Tijdens de Heftruck of reachtruck opleiding wordt de cursist in de gelegenheid gesteld om op andere voertuigen te rijden dan waarvoor hij is aangemeld zoals de Electro palet truck, Stapelaar en de OPT.  Uit jarenlange ervaring is namelijk gebleken dat het rijden op meerdere verschillende voertuigen met specifieke machine eigenschappen een positieve invloed heeft op het leerproces.
(Indien men voldoet aan het gewenste niveau dan krijgt men een aantekening.  Voor heftruck of reachtruck moet men een examen afleggen.)

Of het nu gaat om het behalen van je heftruck-, hoogwerker-, VVL- of  het internationaal erkend certificaat medewerker logistiek, beroepschauffeur, de verplichte nascholing goederen- en personenvervoer of VCA, we hebben een ruime ervaring.

De cursussen worden verzorgd door ervaren professionele docenten. 
In de praktijk maken we gebruik van een beproefd Pickkaarten systeem dat voortgang tijdens de opleiding, de kwaliteit en daarmee de veiligheid borgt. 

Tevens kunt je terecht met specifieke veiligheids vraagstukken! Wij helpen je graag verder!

Offerte aanvragen

Wilt u de opleiding graag bij u op het bedrijf? Vraag nu een op maat gemaakte offerte aan!

Offerte aanvragen

Heeft u nog vragen?
Neem gerust contact met ons op.

088 71 10 200
cursus@veiligheidsinstituut.nl