BHV Basis NIBHV

BHV Basis NIBHV 

LET OP!  Deze cursus is gelijk aan de reguliere BHV herhaling, in plaats van een certificaat van het Veiligheidsinstituut ontvangt u een certificaat van het NIBHV. Meerprijs €27,50. Het genoemde tarief van € 326,50 is inclusief deze meerprijs. 

Klik hier om naar de reguliere BHV basis cursus te gaan.

De Arbo-wet verplicht dat iedere werkgever de veiligheid van medewerkers en bezoekers moet kunnen garanderen. Wie personeel in dienst heeft, zal één of meerdere medewerkers moeten opleiden tot bedrijfshulpverlener. Het betreft een korte praktijkgerichte opleiding en geeft u die kennis om te handelen in noodsituaties om schade en letsel te beperken.

De opleiding bestaat uit één dag Brandbestrijding, Ontruiming en Communicatie en één dag uit Eerste Hulp. Voor de brandtraining heeft het Veiligheidsinstituut een speciaal geprepareerde bluscontainer waarin verschillende scenario's kunnen worden geoefend. Deze is optioneel te huren.

Doelgroep

Personen die door de werkgever zijn aangewezen om als voorpostfunctie voor de professionele hulpdiensten extra taken te verrichten.

Doelstelling

Het door de BHV'er adequaat verrichten van zijn/haar taken om schade en/of letsel te voorkomen, beperken en/of bestrijden.

Toelatingseisen BHV Basis

Geen

Inhoud BHV Basis

Eerste Hulp:
- De algemene hulpverleningsregels;
- Niet-spoedeisende Eerste Hulp;
- Reanimatie en gebruik van de AED;
- Overige spoedeisende Eerste Hulp;
- Praktijkoefeningen; Brandbestrijding:
- Beperken/bestrijden van beginnende brand;
- Gebruik van veiligheidsvoorzieningen;
- Kennis brandpreventie maatregelen;
- Kennis van de ontwikkeling van brand;
- Praktijkoefeningen.

Brandbestrijding
- Praktijkoefeningen, Brandbestrijding;
- Beperken/bestrijden van beginnende brand;
- Gebruik van veiligheidsvoorzieningen;
- Kennis brandpreventie maatregelen;
- Kennis van de ontwikkeling van brand;
- Praktijkoefeningen

Duur

Twee dagen:
1 dag - Eerste Hulp (EH)
1 dag - Brandbestrijding, Communicatie en Ontruiming (BO)

Certificering

LET OP! Wanneer u zich inschrijft voor deze cursus ontvangt u een NIBHV certificering. De kosten hiervoor bedragen € 27,50 extra. Het genoemde tarief van € 326,50 is inclusief de extra kosten. Indien een NIBHV certificering niet noodzakelijk voor u is, kunt u zich ook inschrijven voor de cursus met een certificaat van het Veiligheidsinstituut. Klik hier om naar de cursus met een certificering van het Veiligheidsinstituut te gaan.

Kosten BHV Basis

Open inschrijving(en) Per persoon € 326,50 (excl. BTW en inclusief NIBHV certificering, lesmateriaal, praktijkmateriaal, koffie, thee en lunch)

Kosten In company (bij opdrachtgever)

Prijs op aanvraag 

 

Nieuwsgierig naar onze BHV Herhalingsopleiding? Klik hier!

€ 326,50 p.p.

Cursus:

BHV Basis met NIBHV certificering
BHV Basis