Docent bedrijfshulpverlening

Home » Werken bij » Docent bedrijfshulpverlening

Wij zijn op zoek naar ….
Ben je gedreven in veiligheid? En heb je wellicht al ervaring met EHBO of ben werkzaam bij de (vrijwillige) brandweer? Je wilt jouw kennis delen met andere? En Nederland een stukje veiliger maken? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?
Als instructeur ga je onze bedrijfshulpverleners trainen, ze enthousiasmeren voor veiligheid, de laatste ins and outs bijbrengen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het professioneel en optimaal overbrengen van de opmaat gemaakte cursusinhoud per relatie. De kernbegrippen van onze BHV-trainingen zijn: levensreddende eerste handelingen, ontruimingsoefeningen, brand en communicatie en het  overbrengen van vaardigheden door vooral praktijkgericht te handelen. Wij willen onze cursisten een leerzame, actieve cursus bieden. Een PowerPoint afdraaien is geen optie binnen VI.

Belangrijke eigenschappen zijn: passie voor veiligheid, leergierig, cursisten jou passie kunnen overbrengen, flexibel, representatief voorkomen, kwalitatief, positieve energie.

Je beschikt over;
Een brandweer achtergrond of EHBO kader instructeur papieren. Maar ook kan je een ontruiming begeleiden of een aed cursus geven. Hierin kunnen we ook bijscholen indien gewenst.

Wie is het Veiligheidsinstituut?
VI is een landelijke toonaangevende opleider op het gebied van bedrijfsveiligheid. Vi bestaat inmiddels meer dan 20 jaar. Wij hebben landelijk een aantal locaties en werken met gemiddeld 50 medewerkers verspreid over Nederland.

Wat bied het VI?

  • Salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring
  • Je krijgt van ons een bedrijfsauto, laptop en IPad tot je beschikking
  • Voldoende ontwikkeling in de vorm van opleidingen
  • Een zelfstandige functie, waarbij je vanuit huis de dag start

Solliciteren?
Stuur ons jou CV met je uitgebreide motivatie, zodat we een goede eerste indruk krijgen! Het vervolg daarop zou een kennismaking zijn met een eventuele nieuwe collega.

Mail ons op hr@veiligheidsinstituut.nl met je sollicitatie en wij komen z.s.m. bij je terug.

Vragen over deze vacature?
hr@veiligheidsinstituut.nl | 088 -711 0 200