Junior docent logistiek

Home » Werken bij » Junior Docent Logistiek

Wij zijn op zoek naar ….Ben je gedreven in veiligheid? En heb je wellicht al ervaring met de logistiek of ben je werkzaam in een magazijn? Je wilt jouw kennis delen met andere? En Nederland een stukje veiliger maken? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?Als instructeur ga je onze cursisten vaardigheden aanleren bij hen op bedrijf of op één van onze eigen locaties. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het professioneel en optimaal overbrengen van de cursusinhoud. De kernbegrippen van onze logistieke trainingen zijn: interactief, vakkundig, praktijkgericht, flexibel en uiteraard veilig.

Wij willen onze cursisten een leerzame, actieve cursus bieden. Iedere keer dezelfde PowerPoint afdraaien en alleen maar zenden, is geen optie binnen VI, wij verwachten een actieve les. Wij laten cursisten rijden en vlieguren maken! Ons flexibel praktijkgericht opleidingssysteem staat daar gerand voor.

Belangrijke eigenschappen zijn: passie voor veiligheid, leergierig, cursisten jouw passie kunnen overbrengen, flexibel, representatief voorkomen, kwalitatief, positieve energie.

Hoe krijg jij als instructeur de juiste vaardigheden?Binnen Het Veiligheidsinstituut krijg je een opleidingstraject van 8 weken. Je wordt gekoppeld aan een ervaren docent die jou alle kneepjes van het vak gaat leren. Aan het einde van deze 8 weken moet je een praktijktoets met voldoende afronden om zelfstandig te kunnen starten met lesgeven. Daarna blijf je gekoppeld aan de hoofd docent Logistiek om vragen te stellen en te sparren.

Wie is het Veiligheidsinstituut?VI is een landelijke toonaangevende opleider op het gebied van bedrijfsveiligheid. VI bestaat inmiddels meer dan 20 jaar. Wij hebben landelijk een aantal locaties en werken met gemiddeld 50 medewerkers verspreid over Nederland.

Wat biedt het VI?

·        Salaris tussen € 2.250,- en € 2.500,- bruto per maand, afhankelijk van opleiding en ervaring

·        Opleiding tot instructeur logistiek

·        Je krijgt van ons een bedrijfsauto en tablet tot je beschikking

·        Voldoende ontwikkeling in de vorm van opleidingen

·        Een zelfstandige functie, waarbij je vaak vanuit huis de dag start

Solliciteren?Stuur ons jou CV met je uitgebreide motivatie, zodat we een goede eerste indruk krijgen! Het vervolg daarop zou een kennismaking zijn met een eventuele nieuwe collega.

Mail ons op hr@veiligheidsinstituut.nl met je sollicitatie en wij komen z.s.m. bij je terug.

Vragen over deze vacature?
Voor vragen neem contact op met de hoofd docent Logistiek Fred Overwater bereikbaar via f.overwater@veiligheidsinstituut.nl