Locatie coördinator Haarlem

Wij zijn op zoek naar ….
Ben je gedreven in veiligheid en ben jij een professional, gedreven als het gaat over relaties ontzorgen? Dan zoeken wij jou!

Ons relatiebeheer team in Haarlem bestaat uit twee personen die er dagelijks voor zorgen dat alle cursussen gepland worden voor onze grote en minder grote (maar net zo belangrijk) relaties. Bij ons op locatie, bij de klant op locatie of op locatie bij een van onze partners. Binnen deze functie ben je de spin in het web voor de locatie en zorg je dat deze er netjes bij staat, cursisten zich welkom voelen, een positieve werksfeer. Jouw portefeuille met relaties krijgen de service die ze verdienen. Jij weet wat service is en zet dat stapje verder en harder. Je werkt som landelijk over onze vestigingen om elkaar te ondersteunen, maar houdt lokaal wel contact met de bedrijven, cursisten en je team. Je werkt nauw samen met de veiligheidsadviseurs.

Bij nieuwe en bestaande relaties bent je verantwoordelijk voor de implementatie en uitvoering van het operationele proces. Je bent continu op zoek naar mogelijkheden om bestaande processen te optimaliseren zowel intern als extern. Je gaat de volledige cursus- en cursistenadministratie in Chainwise bijhouden, dit is ons CRM-systeem. Je wordt de key user van dit systeem. Je draagt zorg voor de jaarplanning, dat onze instructeur de juiste informatie ontvangt, opvolging van offertes / opdrachtbevestigingen en dat de cursisten duidelijk, goed en tijdig geïnformeerd zijn. We vinden het belangrijk dat je jouw relaties onderhoudt, je bent telefonisch en per e-mail het aanspreekpunt.

Belangrijke eigenschappen zijn: passie voor veiligheid, leergierig, punctueel, leidinggeven, projectmatig, zakelijk, stress bestendig, flexibel, representatief, kwalitatief, positieve energie.

Je beschikt over;

  Gevoel voor service en commercie

·        HBO werk- en denkniveau

·        Resultaatgericht werken

·        Om kunnen gaan met hectiek en drukte

·        Procesmatig werken en denken

·        Zelfstandig kunnen functioneren

·        Prioriteren

Wie is het Veiligheidsinstituut?
VI is een landelijke toonaangevende opleider op het gebied van bedrijfsveiligheid. Vi bestaat inmiddels meer dan 20 jaar. Wij hebben landelijk een aantal locaties en werken met gemiddeld 50 medewerkers verspreid over Nederland.

Wat bied het VI?

·        Salaris tussen € 2.500,- en € 2.800,- bruto per maand, afhankelijk van opleiding en ervaring op basis van 40 uur.

·        Functie 32 – 40 uur

·        Voldoende ontwikkeling in de vorm van opleidingen

·        Een zelfstandige functie

·        Functie met doorgroei mogelijkheden

Solliciteren?
Stuur ons jou CV met je uitgebreide motivatie, zodat we een goede eerste indruk krijgen!

Het vervolg daarop zou een kennismaking zijn met een eventuele nieuwe collega. Email hr@veiligheidsinstituut.nl | 088 -711 0 200