Diensten

Home » Diensten

Veiligheidsinstituut biedt een uitgebreid scala aan diensten om de veiligheid en het welzijn van uw bedrijf, medewerkers en klanten te waarborgen. Hieronder vindt u een overzicht van de diensten die wij aanbieden:

1. Advisering: Onze ervaren adviseurs staan klaar om u te voorzien van deskundig advies op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om risicoanalyse, veiligheidsbeleid, of wet- en regelgeving, wij helpen u graag bij het identificeren en aanpakken van veiligheidsrisico’s binnen uw organisatie.

Bekijk advisering

2. Veiligheidscursussen: Wij bieden een breed scala aan veiligheidscursussen, waaronder bedrijfshulpverlening (BHV), EHBO, brandveiligheidstrainingen en meer. Onze cursussen worden gegeven door ervaren instructeurs en zijn gericht op het vergroten van de veiligheidsbewustwording en het aanleren van praktische vaardigheden.

Bekijk onze cursussen

3. Logistieke cursussen: Voor organisaties die werkzaam zijn in de logistieke sector bieden wij diverse cursussen aan, zoals heftrucktrainingen, veilig werken met gevaarlijke stoffen, en logistiek management. Onze cursussen zijn ontworpen om de veiligheid en efficiëntie in uw logistieke processen te verbeteren.

Bekijk onze cursussen

4. Medische opleidingen: Wij verzorgen ook medische opleidingen, waaronder reanimatie- en AED-trainingen, EHBO-cursussen en medische noodprocedures. Onze trainingen zijn gericht op het bieden van levensreddende vaardigheden en het bevorderen van de gezondheid en veiligheid op de werkplek.

Bekijk onze opleidingen

5. Veiligheidsproducten: In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige veiligheidsproducten, waaronder brandblussers, EHBO-kits, persoonlijke beschermingsmiddelen en meer. Wij bieden alleen producten van gerenommeerde merken die voldoen aan de strengste veiligheidsnormen.

Bekijk onze webshop

6. Onderhoud: Naast het leveren van veiligheidsproducten bieden wij ook onderhoudsdiensten aan. Onze ervaren technici zorgen voor het periodieke onderhoud en de inspectie van uw veiligheidsapparatuur, zodat deze altijd in optimale staat verkeert.

Bekijk onderhoud

Heeft u nog vragen?
Neem gerust contact met ons op.

088 71 10 200
info@veiligheidsinstituut.nl