EHBO middelen

Home » Onderhoud » EHBO middelen

Bij het verlenen van eerste hulp worden regelmatig verbandtrommels, verband- en hulpmiddelen gebruikt. De Arbowet schrijft het bij de hand hebben van een EHBO uitrusting voor.

Bedrijven dienen tegenwoordig te beschikken over een bedrijfsverbandset BHV, welke gebaseerd is op een zogenaamde ‘werkunit´. Het aantal units (verbanddozen) welke in een bedrijf aanwezig dienen te zijn, is afhankelijk van de grootte en samenstelling van het bedrijf.

We adviseren je graag over de wetgeving met betrekking tot het onderhoud en/of keuringen.

Gaat het specifiek om de controle van een EHBO koffer? Dan is het wettelijk verplicht om deze keuring jaarlijks te laten plaats vinden. Op die manier ben je verzekerd van het feit dat je nooit mis grijpt in geval van een calamiteit. Onze prioriteit is het onderhouden van uw BHV middelen, zoals de inhoud van uw EHBO koffer. Wij nemen de jaarlijkse controle graag van je over, zodat je daar geen omkijken naar hebt. Wij voeren deze controles voor veel bedrijven uit. We kennen de wetgeving en richtlijnen en kunnen bovendien heel efficiënt werken als wij de overige BHV middelen ook mogen onderhouden.

Denkt u erover om veiligheidsmiddelen te laten onderhouden?

Vraag dan een adviesgesprek aan met ons! Onze adviseur komt graag bij u langs om u van een goed advies te voorzien.

    Heeft u nog vragen?
    Neem gerust contact met ons op.

    088 71 10 200
    onderhoud@veiligheidsinstituut.nl