Werken bij Veiligheidsinstituut

Home » Werken bij

Samen veranderen we de veiligheid binnen een organisatie en daarom zijn wij opzoek naar mensen die een passie voor veiligheid hebben! Dagelijks creëren wij bewustwording bij onze organisaties over bedrijfsveiligheid.

Bij het Veiligheidsinstituut werken we dagelijks aan veiligheid en leveren wij te samen met onze collega’s een unieke bijdrage als het gaat over het borgen van veiligheid. Het maakt niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar zijn wij verantwoordelijk voor de VI -missie!

Over Veiligheidsinstituut

Jaarlijks trainen wij meer dan 45.000 cursisten op het gebied van veiligheid, waarmee we tot de middelgrote opleiders behoren. We hebben al meer dan 20 jaar ervaring in het opleiden van cursisten. Als je bij het Veiligheidsinstituut wilt werken moet sociaal je zijn en passie voor veiligheid in je DNA zitten. We zijn een relatief jong team met lef om eigen veiligheidsprojecten op te pakken. We geloven in continue verbeteringen, omdat alles wat we doen het verschil tussen leven en dood kan betekenen. Zo willen wij onze cursisten opleiden en competenties bij brengen.

Ons motto vanuit VI:

  • Goed opgeleide cursisten kan enkel door een kwalitatief goed lesplan
  • Gezamenlijk borgen we veiligheid
  • Mensen binnen VI maken samen met onze relaties het verschil

Het Veiligheidsinstituut vindt de ontwikkeling van haar mensen belangrijk. Daarom investeren wij in de ambitie van onze mensen, bijvoorbeeld door een opleiding te vergoeden of een carrièrepad uit te stippelen. Binnen VI betalen wij een mooi marktconform salaris en kun je gebruik maken van de pensioenregeling.

Wil je binnen ons instituut stage lopen of afstuderen?
Wat leuk! We maken graag kennis met je! Mail kort je motivatie en studie richting naar hr@veiligheidsinstiuut.nl dan nemen we contact met je op!