Training op locatie

Home » Over ons » Locaties » Op locatie trainen

Veiligheidsinstituut biedt een unieke dienst met meerdere speciaal ingerichte voertuigen, trailers, aanhangwagens en mobiele trainingsunits, waarmee we trainingen kunnen verzorgen op uw eigen locatie. Dit stelt ons in staat om uw cursisten realistische en praktijkgerichte trainingen te bieden op het gebied van brandbestrijding, ontruiming en algemene veiligheid.

Onze mobiele trainingsunits zijn uitgerust met diverse brandhaarden en nagebootste werkplekken, zoals een pantry, meterkast, computer/televisie, prullenbak of een lekkende gasleiding. De veelzijdigheid van onze trainingsunits biedt een unieke leerervaring voor uw cursisten.

Daarnaast zorgen onze instructeurs ervoor dat ze ruim voorzien zijn van alle benodigde materialen, waaronder reanimatiepoppen, verbandmaterialen, brandblussers en AED-trainers. Zo kunnen ze de trainingen optimaal en effectief uitvoeren.

De voordelen van het boeken van trainingen op uw eigen locatie zijn onder andere:

  1. Geen reistijd: Uw cursisten hoeven niet te reizen naar een externe trainingslocatie, wat kostbare tijd bespaart en het gemak voor hen vergroot.

  2. Realistische omgeving: Cursisten trainen in hun eigen werkomgeving, waardoor de trainingen direct toepasbaar zijn op de specifieke situaties en omstandigheden van uw bedrijf.

  3. Afgestemd op uw bedrijfssituatie: Onze cursussen worden volledig afgestemd op uw specifieke bedrijfssituatie. Dit betekent dat we de trainingen kunnen aanpassen aan de risico’s en procedures die relevant zijn voor uw organisatie.

Kortom, het boeken van trainingen op uw eigen locatie biedt niet alleen gemak en realisme, maar zorgt er ook voor dat uw cursisten de trainingen ontvangen die perfect aansluiten bij de behoeften van uw bedrijf.

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een training op maat te plannen!

Heeft u nog vragen?
Neem gerust contact met ons op.

088 71 10 200
cursus@veiligheidsinstituut.nl