Veiligheidsinstituut Ittervoort

Home » Over ons » Locaties » Ittervoort

Onze locatie in Ittervoort biedt een uitgebreid scala aan veiligheidscursussen en logistieke trainingen voor bedrijven in de regio Limburg. Met speciaal ontworpen scenario ruimtes en een blusbaan bieden we een realistische leeromgeving voor cursisten om praktijksituaties te ervaren en hun vaardigheden te ontwikkelen.

Als perfecte uitvalsbasis voor onze klanten in Limburg, streven we ernaar om hoogwaardige trainingen te bieden die voldoen aan de specifieke behoeften van bedrijven in de regio. Onze locatie beschikt over moderne faciliteiten en ervaren instructeurs om een optimale leerervaring te garanderen.

Of het nu gaat om BHV-cursussen, EHBO-trainingen, logistieke cursussen of brandbestrijdingstechnieken, onze locatie in Ittervoort staat klaar om bedrijven te ondersteunen bij het verbeteren van hun veiligheids- en operationele normen. Met onze centrale ligging in Limburg bieden we gemakkelijke toegang tot trainingen voor bedrijven in de hele regio.

Parkeergelegenheid

Deze locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Daarnaast beschikken we over goed overdekte fietsenstallingen, dus maak hier gebruik van voor een zo duurzaam mogelijke reis. Mocht je toch met de auto komen, hebben we voldoende parkeerplaatsen gereserveerd voor cursisten die carpoolen. Als deze parkeerplaatsen vol zijn, kun je parkeren aan de overkant van het pand, gelegen aan de Branskamp 11. Klik hier om je reis in te plannen. 

Sfeerimpressie Ittervoort

Ittervoort

Amerikastraat 2, 6014 CE Ittervoort
047 556 4022
info@veiligheidsinstituut.nl

Routebeschrijving