Logistiek

Het Veiligheidsinstituut wilt haar klanten breed bedienen, daarom is Her opleidingen sinds kort een onderdeel van onze groep geworden. Omdat Her opleidingen een opleider is die gespecialiseerd is in logistiek kunnen we ook deze verbreding bieden aan onze relaties. We vinden het belangrijk om een totaal ontzorger op het gebied van veiligheid te zijn! Al vanaf 2013 mag HER Opleidingen zich de beste opleider van Nederland noemen.

In de transport & logistiek is een groeiende behoefte aan scholing. Gekwalificeerd personeel maakt uw organisatie tenslotte slagvaardiger. Het organiseren en uitvoeren van een passend opleidingsbeleid is daarbij cruciaal. Wij adviseren u hierover graag verder.

Contact opnemen

HER opleidingen in het kort

Een ambitieus opleidingsinstituut, gespecialiseerd in onder andere de transport en logistiek. HER Opleidingen onderscheidt zich in de markt door een vernieuwende, concurrerende aanpak en het aanbod van korte competentie- en vooral praktijkgerichte cursussen, verzorgd door professionele docenten uit de praktijk met meer dan 25 jaar trainingservaring. Ook het aanbod van de arbo gerelateerde diensten zijn integraal onderdeel van de dienstverlening binnen HER opleidingen.

Of het nu gaat om het behalen van je heftruckcertificaat, het internationaal erkend certificaat medewerker logistiek, beroepschauffeur, de verplichte nascholing goederen- en personenvervoer of VCA, bij HER Opleidingen hebben ze geruime ervaring en kunt je terecht met deze specifieke veiligheids vraagstukken!

Met een groot aantal experts maken ze uw werkomgeving veiliger en voldoet u aan de gestelde eisen. Dat moet toch goed voelen!

Wilt een gesprek met de expert op gebied van transport en logistiek die een passende offerte kan opstellen? 

Offerte aanvragen