Kenniscentrum

Home » Over ons » Kenniscentrum

Doel van het kenniscentrum

Het kenniscentrum is verantwoordelijk voor de inhoud en het jaarlijks vernieuwen van de lesplannen. Daarnaast ontwikkelen zij op maat gemaakte lesplannen voor onze relaties. Heb je hier interesse in? Zo gaat dat in zijn werk. Eén van onze veiligheidsadviseurs komt bij jou op locatie om een inschatting te maken van de risico’s. Daarnaast zijn wij benieuwd naar jouw leerdoelen en zullen deze samen met jou vastleggen. Met bijvoorbeeld het Veiligheidsinstituut OTO-plan (opleiden, trainen, oefenen) organiseer je de planning van de opleidingen, cursussen en oefeningen. Zo zorgen we samen voor een gerichte sturing aan jouw bhv-organisatie!

Verder geeft het kenniscentrum onze organisatie advies. Dit betekent dat het kenniscentrum onaangekondigd kan deelnemen aan een opleiding om zo feedback te geven. Dit wordt als positief ervaren door de instructeurs. Het is goed als er periodiek een objectief persoon meekijkt en opbouwende feedback geeft. Van elkaar kun je leren!

Jaarlijks worden er in samenwerking met het kenniscentrum sessies georganiseerd voor de instructeurs. Hier worden actuele zaken besproken. Daarnaast wordt men weer bijgespijkerd op didactiek.

Heeft u nog vragen?
Neem gerust contact met ons op.

088 71 10 200
kenniscentrum@veiligheidsinstituut.nl