Junior instructeur bedrijfshulpverlening

Home » Werken bij » Junior instructeur bedrijfshulpverlening

Wij zijn op zoek naar ….
Ben je gedreven in veiligheid? En heb je wellicht al ervaring met EHBO of ben je werkzaam bij de (vrijwillige) brandweer? Je wilt jouw kennis delen met andere? En Nederland een stukje veiliger maken? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?
Als instructeur ga je dagelijks onze cursisten vaardigheden aanleren. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het professioneel en optimaal overbrengen van de op maat gemaakte cursusinhoud. De kernbegrippen van onze BHV-trainingen zijn: levensreddende eerste handelingen, ontruimingsoefeningen en brand en communicatie. Je houdt je bezig met het overbrengen van vaardigheden door vooral praktijkgericht te handelen.

Wij willen onze cursisten een leerzame, actieve cursus bieden. Iedere keer dezelfde PowerPoint afdraaien en alleen maar zenden, is geen optie binnen VI.

Belangrijke eigenschappen zijn: passie voor veiligheid, leergierig, cursisten jou passie kunnen overbrengen, flexibel, representatief voorkomen, kwalitatief, positieve energie.

Hoe krijg jij als instructeur de juiste vaardigheden?
Binnen Het Veiligheidsinstituut krijg je een opleidingstraject van 7 weken. Je wordt gekoppeld aan een ervaren instructeur die jou alle kneepjes van het vak gaat leren. Aan het einde van deze 7 weken moet je een praktijktoets met voldoende afronden om zelfstandig te kunnen starten met lesgeven. Daarna blijf je gekoppeld aan je buddy om vragen te stellen en te sparren.

Wie is het Veiligheidsinstituut?
VI is een landelijke toonaangevende opleider op het gebied van bedrijfsveiligheid. VI bestaat inmiddels meer dan 20 jaar. Wij hebben landelijk een aantal locaties en werken met gemiddeld 50 medewerkers verspreid over Nederland.

Wat bied het VI?

  • Salaris tussen € 1.900,- en € 2.250,- bruto per maand, afhankelijk van opleiding en ervaring
  • Opleiding tot instructeur bedrijfshulpverlening
  • Je krijgt van ons een bedrijfsauto, laptop en tablet tot je beschikking
  • Voldoende ontwikkeling in de vorm van opleidingen
  • Een zelfstandige functie, waarbij je vanuit huis de dag start

Solliciteren?
Stuur ons je CV met een uitgebreide motivatie, zodat we een goede eerste indruk krijgen! Het vervolg daarop zou een kennismaking zijn met een eventuele nieuwe collega.

Mail ons op hr@veiligheidsinstituut.nl met je sollicitatie en wij komen z.s.m. bij je terug.

Vragen over deze vacature?
hr@veiligheidsinstituut.nl | 088 -711 0 200